Cautare

3762 de rezultate pentru "accidente rutiere 29 01 2010 in covasnahey1" (2.67 secunde)
Intre anii 2010 si 2012, datele masurate de la 1881 au fost modificate, astfel incat acestea sa arate o incalzire semnificativa, mai ales dupa 1950.
La data de 13 septembrie 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 12 Politie i-au identificat si prins pe un minor de 14 ani din Bucuresti si un minor de 14 ani din jud.
La data de 16.02.2011, in jurul orei 06:00, politisti din cadrul Sectiei 19 Politie, cu sprijinul Serviciului pentru Interventii si Actiuni Speciale - Inspectoratul General al Politiei Romane, in baza unor autorizatii emise de Judecatoria Sector 5, au efectuat perchezitii la trei adrese din Bucuresti unde i-au depistat pe P.
Florin, de 26 de ani, lucrator in cadrul Serviciului Politiei Rutiere (SPR), implicat zilele trecute intr-un grav accident rutier, se afla in continuare in coma de gradul III. De mentionat ca tatal lui Sorin Meliu, George Meliu lucreaza pentru Serviciul Politiei Rutiere (SPR) Constanta de aproximativ 25 de ani.
Reprezentantii Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Constanta au tras linie, la finele primului semestru al anului si au prezentat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, realizarile avute.
Asigurarea RCA poate ajunge la 1000 de euro Piata RCA din Romania risca sa se blocheze daca sumele platite de asiguratori sub forma de daune materiale si, mai ales, pentru vatamari corporale si decese vor continua sa creasca in ritmul actual, arata, pentru ECONOMICA.NET, unul dintre cei mai experimentati specialisti in domeniu.
Casatorita cu medicul de recuperare Cornel Brotac, cantareata a pregatit un eveniment extrem de important, mai precis lansarea Fundatiei Credinta si Dragoste, o asociatie pe care Denisa a infiintat-o alaturi de sotul ei si care se ocupa de recuperarea victimelor accidentelor rutiere, a persoanelor cu deficit motor dar si a celor care au nevoie de ingrijiri medicale la domiciliu.
Nicolae Grigorescu, catre Splaiul Unirii, iar in apropiere de acesta nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers, situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca VW Golf care se deplasa in aceeasi directie de mers.
Suntem, din nou, pe primul loc, intr-un top european care nu ne face cinste, respectiv: numarul de decese in urma accidentelor rutiere, in 2021.
Pornind de la datele statistice la nivel european, conform carora Romania este tara cu cele mai multe accidente rutiere din UE, un studiu IRES, furnizat ziarului Gandul, analizeaza comportamentul soferilor romani.
Conform statisticilor publicate de Comisia Europeana, anul trecut, aproximativ 20.600 de persoane au murit in urma accidentelor rutiere, fiind vorba, fata de 2021, de o crestere de 3%.
Senatorul Butunoi Ionel Daniel a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Educatia sanitara si educatia rutiera esentiale pentru dezvoltarea copiilor ", pe care o puteti citi in continuare.
SOFERII VOR FIERBE in suc propriu ! ... - In cazul in care un sofer nu isi achita amenda in termen de 30 de zile, permisul de conducere ii este suspendat.
Laura Gal) Politistul rutier din Bihor devenit celebru dupa ce a postat pe Facebook selfie-uri in care anunta prezenta radarului in trafic este cosmarul soferilor profesionisti care incearca sa scape de cozile de pe DN1, din Vama Bors, intrand pe drumuri interzise ca sa poata iesi mai repede din tara prin Vama Bors.
Conducerea directiei constantene a Arhivelor Nationale a tot atras atentia, in ultimii ani, asupra necesitatii atribuirii unui alt spatiu in care sa-si desfasoare activitatea si mai ales unde sa fie depozitate documentele aflate in grija institutiei.
Autoritatile romane vor sa dezvolte transporturile pe rauri, in contextul in care la nivel european este una dintre solutiile la presiunea crescanda exercitata de transporturile rutiere si feroviare, a declarat Traian Basescu, citat de Mediafax, la conferinta paneuropeana de transporturi pe cai navigabile interioare, desfasurata la Palatul Parlamentului.
Problema o constituie proasta amplasare a intrarii supermarketului, din cauza clientilor fiind provocate adevarate ambuteiaje rutiere. Pentru fluidizarea traficului in zona, s-a optat momentan pentru lungirea benzii de selectie catre stanga, urmand ca o solutie definitiva sa fie adoptata dupa efectuarea studiului de trafic de catre Primaria Constanta.
Zona McDonald’s din Craiova s-a transformat treptat în târg de vânzari auto, iar primaria nu face nimic, desi stie de problema. Masinile cu anunt de vânzare în geam, parcate de o parte si de alta a strazii, au fost prea „discrete“ ca functionarii publici sa ia vreo masura.
Conform actului normativ, bunuri divizibile sunt materiale vrac, transportate fara ambalaj, in gramezi neordonate, sub forma de pulbere, granule sau bucati, provenite din exploatari miniere, de cariera sau balastiera, ori materiale fluide sau semifluide, provenite de la statii de mixturi asfaltice sau statii de betoane, aditivi si lianti in constructii, aflate pe teritoriul Romaniei si care sunt transportate cu vehicule.
De mai multi ani, odata cu cresterea considerabila a activitatii in Portul Constanta - gratie sporirii semnificative, an de an, a traficului naval in cel mai mare port autohton - s-a impus necesitatea construirii unui al doilea pod peste Canalul Dunare - Marea Neagra, in zona ecluzei de la Agigea.
google-analytics.com